7 veckor!

Ja som rubriken lyder har valparna hunnit bli 7 veckor gamla nu, eller rättare sagt så blir dem 7 veckor imorgon. Det betyder att dem snart har flyttålder men än så länge är bara 1 av 4 tingad. De är väldigt glada och framåt valpar med massa bus i. Jag tror absolut att dem blir väldigt arbetsglada. Bara vädret har tillåtit så har dem varit ute större delen av dagarna och nu har dem även börjat koppelträna liite grand. Det är så mysigt att se dem växa upp och bli egna små personligheter!
 
En liten kille som kallas för Robban.
 
Dessutom har en liten tjej Bettan flyttat in. När de ju även denna gång bara blev grabbar så tog mammas valplängtan henne till Stockholm för att köpa en liten Bettan tillsammans med Karin Sjöström (som även äger två hanar vi parat med). Så en Liten Pandorans Elisabeth Arden finns nu i familjen. En härlig snygg liten tös med massor av Go i! Ska bli väldigt spännande att se henne utvecklas då hon redan nu ser jättesnygg ut!
 
 
Bettan.
 
Alva är nöjd med att få börja träna lite igen efter hennes mammaledighet som har inneburit alldeles för mycket stillhet för hennes del, hon är inte alls nöjd med att vara så mycket stilla men nu börjar hon bli nöjd igen. Det blir skogen lite lydnadsträning och även ett agilityträningspass har vi fått in.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Laila

Såå söt.. vart finns ni och vad kostar en valp!?. finns tanken för ett ha en på foder? Jag har börjat fundera på en lättskött och allergifri hund, är sjukpensioner 52 år nu i nov. 4 utflugna barn och 4 barnbarn! Tycker om att vara ute men lättare med en liten vän att gå med, vi bor i Kåge utanför stadskärnan i Skellefteå. Egen gård och en katt.
Mvh Laila

2013-11-04 @ 20:13:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!